Feber

Idag stack vi iväg till Sörsjön för bad ihop med C&e. På plats mötte vi även upp L&t, mycket trevligt. Förmiddagen var lyckad, a gillade att bada och ville gå längre och längre ut. Hon var trött men hade bara sovit en kvart på vägen dit så jag tänkte att det nog var därför. Men efter en sovstund runt tolv vaknade hon och var jättevarm. Pluttan, det var bara att åka hem igen. Väl hemma noterades 39,9 graders feber. Eftermiddagen och kvällen har hon varit som en trasa stackarn. Hon har somnat och sovit kanske en halvtimme och sen vaknat men bara orkat vara vaken en halvtimme... nu sover hon förhoppningsvis för natten. Hon drack i alla fall upp hela sin kvällsvälling men annars har hon inte ätit så mycket idag. Vi får se vad det är, det verkar inte vara något annat fel på henne just nu i alla fall, tand, värmeslag eller virus ??? Who knows???

Igår var mamma & pappa i huset och hjälpte oss igen. S kom också vid lunch ungefär. Mamma var med a, jag och S målade och pappa och M byggde grind. Grinden blev inte klar så pappa kom tillbaka idag igen och han och M har jobbat med grinden idag med. Tack för all hjälp!

Igår kväll kom B igen och fixade ännu mer med elen. Vi är oerhört tacksamma! Igår fick han en liten tack för hjälpen present, de i kön bakom oss på systemet undrade om vi hade svårt att bestämma oss.....
Förlåt C för att vi stjäl din man på kvällarna och förlåt e för att vi stjäl din pappa... Hoppas att ni kan förlåta oss :-) 

Kommentarer
Postat av: Carro

Stackars pluttan, hon var ju jättevarm =( Hoppas det inte är nåt allvarligt utan att det går över fort.



Ingen fara att ni stjäl mannen/pappan så länge vi får tillbaka honom =)

2010-07-21 @ 21:56:03
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0