Ikeasöndag & lekmåndag

Igår var vi på Ikea. Vi åkte när a blev trött på fm så att hon skulle sova i bilen på vägen dit men hon somnade inte förrän vi nästan var framme och vaknade givetvis när vi lyfte över henne till vagnen. Hon vägrade somna om så det blev en minisömn på ungefär en kvart. Inne på Ikea var det skoj men väldigt mycket folk. Vi hittade massor som vi vill ha, en bra garderob till hallen, en sängram, ett köksbord med jättefina stolar och även en soffa som vi gillade båda två. Vi får prioritera lite och köpa lite i taget. Nu köpte vi inga stora saker alls utan kollade bara. Vi måste mäta lite noggrannare i huset innan vi kan köpa något. Lilla a var jätteduktig och växlade lite mellan att gå själv och åka vagn. Sen lunchade vi Ikea restaurangen, vi åt köttbullar allihop. a fick först en burk som hon åt nästan hela trots att det var massa annat att titta på. Sen ville hon ha köttbullar oxå, det var mumsigt. Ikea restaurangen var en dröm för småbarnsföräldrar, där fanns allt att låna, tallrik, bestick, mugg, haklapp och micro. Allt man behövde fanns där, de hade till och med burkmat att köpa och gratis blöjor till de som glömt.
Förresten önskar sig a presentkort på Ikea till sin födelsedag, hon vill gärna ha lite möbler i sitt nya rum!

Idag har vi lekt med E & e hela dagen. Först promenerade vi till Hageby och kollade i lite affärer. Sen gick vi tillbaka till stan och åt lunch på Fräcka fröken. Lilla a lät mycket högt, hon var ju glad men jag vet inte om övriga gäster fick så mycket matro:-)


 e & a på Fräcka fröken

Sen följde E & e med hit och lekte en stund. Mobilen har gått varm idag, tre stycken som ville komma och titta på vår lägenhet. Alla tre familjerna har varit här idag, vi får se om någon nappar....


Kommentarer
Postat av: Faster S

Det ska höras att man är glad och lycklig!

2010-06-15 @ 19:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0