Mors dag

Idag är det mors dag, min allra första! Jag fick ett litet paket av a i morse. Ett presentkort på 1 tim massage. a gillar ju att jag bär henne så hon ville väl att jag skulle orka lite till :-)  Grattis till min mamma på mors dag också!

                                         
                         Mors dag kort till G                      Mors dag kort  till E-SVädret har varit toppen så på f.m. var vi ute på promenad allihop. Sen blev det en snabb sväng ner till stan, jag behövde en underkjol till klänningen jag tänkte ha på bröllopet nästa helg. Efter det, veckohandling på City gross. Sen hann vi visst inte mer idag! Lilla a var inte så trött idag så läggningen tog lite längre tid än vanligt vilket har resulterat i att pappa m nu ligger bredvid a och sover sött :-) 

 


Lördag

Började dagen med att möta upp systern för att åka på ett vattengympapass på Hälsoteamet. Som vanligt var det motvind när vi skulle cykla hem så jag var helt slut när jag väl var hemma. Efter lite fix hemma kom O upp från Eksjö. Vi gick ner till stan och tog en lunch. Eftermiddagen och kvällen har spenderats här hemma med god mat och trevligt sällskap. Hjärnorna går på högvarv eftersom vi jobbar på ett bra tal till ett kommande bröllop. Lilla a har varit på jättegott humör idag. Hon springer runt med sin läragåvagn hela tiden. Hon tycker det är superkul och hon blir jättesur varje gång hon kommer mot en vägg eller något som tar stopp. När hon ser att vi kommer mot henne och ska hjälpa henne att vända vagnen blir hon glad igen. Det blir mycket spring fram och tillbaka här nuförtiden:-)

Dagspa på Söderköpings brunn

Idag startade jag dagen med att åka iväg med mamma, syster och svägerska till Söderköpings brunn för en förmiddag på Spa avdelningen. Det var skönt att softa och bubbla i poolen och få lite massage och en fotkur. När vi var riktigt mosiga gick vi upp fär att äta lunch i restaurangen, god lax blev det. Detta var ju min 30-års present från min familj, tack så mycket det var mycket trevligt! Efter lunchen gick vi en sväng på "stan" i Söderköping. Vips så var klockan två och det var dags för svägerska och syster att hämta barn på förskolan och jag fick åka hem till lilla a och pappa M. De hade haft det bra idag även utan ming :-)

Eftersom det var så fint väder gick vi en sväng till Halvars och köpte en glass sen var det hem och dammsuga. Imorgon får vi besök av O, det ska bli trevligt !

Cykelpremiär med mamma mamma

Idag vaknade a redan 6,15 och ville inte somna om. Det blev en tidig sovpromenad runt halv nio för då var hon trött igen. Gick en sväng till jobbet och lämnade lite grejer. När vi kom hem fick vi sms av E & e som undrarde om vi ville möta upp dem, eftersom vädret var så bra så tyckte jag att vi kunde vara ute lite mer så vi möttes på stan en sväng. Det känns jättekonstigt att E & e & C bara bor här till imorgon, sen flyttar de till ny adress. Tråkigt att inte ha dem som grannar längre men de flyttar inte så långt bort så vi kan ju fortfarande träffas! E berättade att e hade sagt mamma i natt när hon stog i sin säng. Jag blev jätteavis....men som på beställning sa a mamma, mamma när vi kom hem igen innan lunch. Sen har hon inte sagt det igen så det är ingen som tror mig :-(

Det blev misstänkt tyst i hallen en stund. När jag gick det för att se vad som var på g hade a hittat ett paket med våtservetter. Där satt hon på golvet och hade tagit ut alla våtservetter på golvet. Det var ett ganska nytt paket så det var kanske en femtio stycken elller så....
Efter eftermiddags tuppluren bar det av till vilbergen för att träffa C & v. v har hunnit bli 14 månader och idag var första gången vi träffade honom! Tiden går lite för fort ibland men det var i alla fall kul att äntligen träffas. Vi tog en cykelpremiär dit. Det gick jättebra, a var jätteduktig och sa inget på hela vägen, varken dit eller hem.  v var både lite rolig och lite läskig tyckte a. Vi får träffas lite oftare så att de lär känna varandra.
Ikväll har det varit superbus med pappa M. Han visar en massa roligt bus men tänker nog inte alltid på vilka konsekvenser det kan få i längden....

             


Hemmadag

Idag har a och jag varit hemma och tagit det lugnt. När pappa M kom hem bar det av till Jordgloben (montessoriförskola) där vi skulle på köintervju. Vi hoppas att få en plats där till a i januari. Under tiden fick a vara hos faster S och "farbror" J. Det gick bra, a hade skött sig bra och inte varit ledsen. Faster S har två kaniner som mottogs med skräckblandad förtjusning! Tack så mycket för hjälpen S & J. På vägen hem behövde vi handla lite mat och sen var det bums i säng för a. 


I sommar ska vi flytta, bäst att börja packa :-) 


Lek & regn

Idag var det lek med kompisarna T, O & E som stog på schemat. Vi träffades vid tio och gick till en lekplats ihop. Vi gungade, krattade, kastade och smakade på gruset och tittade på två änder som simmade runt. Det var soligt men ganska kallt. När alla barnen började bli hungriga bestämde vi oss för att gå ner till stan och luncha ihop. När vi hade ätit färdigt blev vi förvarnade om ett störtregn som var på väg så vi tänkte att vi skyndar oss lite så hinner vi nog hem innan det. Nej, vi hann inte ens ut från stan. Vi har ju inte så långt att gå hem men vi vuxna hann bli genomvåta, barnen satt tryggt i sina vagnar med regnskydd på! 

                                               
                           a krattar                    a & t tittar på änder    a kollar in gräset

Eftermiddagen har varit lugn, när pappa M kom hem skruvade han ihop lära gå vagnen så den har vi provat. Vi har max broms på och en tyngd i vagnen men hej vad det går, benen hinner nästan inte med! Efter kvällsmat blev det ett välbehövligt bad för lilla a som nu sover efter kvällens välling. Det har regnat ända sen vi kom hem från lunchen på stan. Hoppas på bättre väder imorgon speciellt för S som ska på utflykt med mormor!


Första inlägget

Välkommen till min blogg. Den här bloggen kommer nog mest att handla om vår vardag så ni som är nyfikna och kanske bor lite längre bort eller så kan hålla er uppdaterade :-) Just nu är bloggen inte så snygg men det kommer att snyggas till med lite bilder och så.

Idag har vi haft det fullt upp a & jag. Vid halv tio ungefär gick vi ut tillsammans med E & e. Först promenerade vi runt men ingen utav barnen somnade så vi strosade in på stan och fixade lite ärenden. Tack C för tipset om napparna! Eftersom ingen sov bestämde vi oss för att gå till tunnellekplatsen och gunga istället, men på vägen dit somnade båda barnen så det blev ytterligare några ärenden fixade och ett varv genom parken. Härlig dag med mycket sol!

Sen kom M hem på lunch med en bukett blommor till mig, idag har vi varit förlovade i 4 år. Tack, tack mycket trevligt!

Kl två var det dags för optiker koll för A (alltså mig). Mormor och morfar kom och tog hand om a under tiden. Sen var det dags att hämta kusin S på förskolan. Vi gick sen hem till oss för att visa vår lägenhet för en tjej. Hon skulle flytta för att hon ville ha en gård att gå ut på, då är ju inte detta boende ett alternativ. Tycker kanske att man borde kolla upp det innan man anmäler sitt intresse...
När M kom hem från jobbet var det dags för tvättstuga och matlagning. Tiden gick fort sen var det dags att natta a som nu sover. Hon är snorig, täppt i näsan och har lite hosta så hon sover inte så jättebra.

Imorgon hoppas vi på en dag med mycket lek !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0