Mammas lilla stjärna

Idag har a varit feberfri och mycket piggare. När regnet lättade på fm tog vi en sväng ner till ica. Det behövdes, få komma ut och få lite luft igen efter tre inne sjukdagar. På em gick vi ut igen, då hade solen tittat fram och det var riktigt skönt.

Annars är lilla a inne i en rolig period just nu, hon har så mycket roliga grejer för sig... Hon har blivit så duktig oxå.
Hon äter bättre nu och är duktig på att äta själv, hon kan till och med äta fil eller youghurt själv, det blir så klart lite kladdigt men hon är duktig.
Hon har även börjat kasta saker, om hon hittar en pappersbit (eller något annat som hon tycker är skräp) går hon till köket, öppnar skåpet till soporna, öppnar komposthinken och kastar.
De senaste dagarna har hon även börjat säga till när hon vill gå på pottan. Om vi är på nedervåningen ställer hon sig vid trappan som hon brukar när hon vill gå upp. När vi kommer upp går hon in på toaletten och ställer sig framför pottan. Jag får hjälpa henne med blöjan och byxorna sen bajsar hon på pottan. (Bajsat och kissat på pottan har hon ju i och för sig gjort sen hon var runt 8 mån) Hon beter sig säkert som 15 månaders barn brukar men jag tycker att hon är en riktig stjärna!  

Hon börjar bli lite rolig när hon leker också. T.ex. bjuder hon sin sovhund på nappen ibland.



Nam nam säger hon och sätter nappen mot hundens nos! Gulligt värre!

Tyvärr är det dags att klippa håret på a igen tror jag, det brukar inte vara någon lätt uppgift....

Imorgon blir det roadtrip till Borås med C, det ska bli kul.
O kommer hit och hälsar på oss också, det var ett tag sen sist.
Bra förutsättningar för en trevlig helg, hoppas bara att a kommer att må bra också!


Kommentarer
Postat av: Faster S

Hon är inte bara mammas lilla stjärna utan även fasters o farmors lilla stjärna. Hon är superduktig...är väldigt imponerad över hennes pottkunskaper! Bra gjort! Fin bild. Hoppas ni får sova gott i natt. Kram kram. //faster o farmor

2010-10-08 @ 21:30:08
Postat av: Anni Snögård

Hej svejs!

Jag har inte bestämt ännu , måste kolla runt lite om någon vill komma.Har ju inte riktigt den stilen på Liam men det skulle vara roligt att ett party ändå. Visst kan vi träffas ,det skulle vara jätte roligt. Vi åker i väg som du har sett på bloggen men vi bestämma något så att vi verkligen gör det.

Gose stund i sängen vad mysigt. Vad tråktigt att ni varit febriga.

Krya på er så hörs vi. Är jätte nyfiken på hur ni har det, kommer gärna.Kan ta med mig nybakade bullar.

Kram Anni

2010-10-09 @ 20:55:25
URL: http://www.snogarden.blogspot.com
Postat av: Elin

Vad mysig hon är, längtar tills vi ses!

2010-10-16 @ 15:44:34
URL: http://ehallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0