Äppel päppel

I lördags var min bror med familj här och hjälpte oss att klippa äppelträden och plommonträdet. De var nog ett tag sen de klipptes så det blev en väldig massa grenar som nu är inlastade i pappas släpkärra för vidareforsling till returpunkten.

 
Någonstans i trädet finns min bror & på stegen står hans dotter a.

Det var trevlig att umgås med familjen H det blir inte så ofta tyvärr. Tack så mycket för hjälpen! 

I söndags blev det en sväng till Ikea igen. Vi behövde lämna tillbaka några grejer och köpa lite andra grejer. Det var väldigt mycket folk på Ikea men det gick bra ändå. När vi kom hem var vi mest ute i trädgården eftersom det var så fint väder. Vi passade på att grilla också när det var så härligt.

Igår och idag har a och jag varit hemma och tagit det lugnt. a har varit lite trött och gnällig idag. Hoppas att hon inte ska bli sjuk.... Det kan ju vara fler tänder på g också, man vet aldrig. Hon tycker att hon kan mer och mer själv, det är roligt att titta på henne när hon grejar. Efter en stund tar tålamodet slut, då blir hon sur så då får man hjälpa henne lite. Igår morse skulle hon äta fil själv. Hon är jätteduktig med skeden men det blir väldigt kladdigt....
a vet precis hur man gör med strumporna... (som hon för övrigt går och hämtar på torkställningen hela tiden)



men hon lyckas inte riktigt själv ännu så jag får hjälpa till lite på traven... sen behövs det kanske inte dubbla strumpor men ändå :-)

Imorgon hoppas jag på gladare miner och en tripp till öppna förskolan som börjar igen efter ett låååångt sommaruppehåll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0