Mycket lek & lite tårar

Igår tänkte a att hon skulle gå ur mammas & pappas säng själv. Ingen bra idé, dunk sa det i golvet. Aj aj aj!!! Hon slog sidan av ansiktet på sängramen så nu har hon att avlångt blåmärke där. Hon verkade inget påverkad senare så det gick nog ganska bra ändå. Men det var lite otäckt tyckte både hon och jag. När gråten väl hade lagt sig kom L & t på besök. Det var länge sen vi sågs, det var kul med lite lek!

sötaste t har vuxit massor sen sist!


Läsa böcker är favoriten !

För någon vecka sedan var vi på biblioteket för första gången. Det hade önskad effekt! a har inte varit så intresserad av böcker på ett tag men nu läser vi böcker hela dagarna. Favoritsysselsättningen är att gå och hämta en bok och sen komma och krypa upp i knät och läsa. Supermysigt!

Idag har vi varit inne i stan och tittat efter nya fleecekläder till a. Fanns givetvis inte det jag ville ha så nu får vi leta på nätet i stället. E & e mötte upp oss på stan sen gick vi en sväng hem till dom och lekte. a är lite reserverad mot e. e vill gärna använda a att hålla sig i när hon reser sig upp och så, a är väl inte jätteförtjust... Idag var e på kramhumör, a fick massor med kramar


a är lite skeptisk, men de är ju bara så gulliga!

När pappa M kom hem idag gick vi ner till Ica smedby, där var det smedbydagen. Musik, ponnyridning, grillning o.s.v. Det blir nog roligt för a nästa år men nu har vi i alla fall kollat in det. På vägen hem blev det en sväng förbi familjen S för leverans av ett kort. En övertrött a som bara sovit en gång idag och alldeles för kort skrek hela vägen hem :-( Väl hemma blev det bums i säng och hon somnade som en stock så fort hon druckit upp sin välling!

Förresten har det kommit en till tand idag, tand nr 8. Vi hade ju ingen vidare natt i natt så det var väl tandspöket igen.... Hoppas på bättre sömn inatt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0