Feber ??

I söndags fm for vi en sväng till City gross för veckohandling som vanligt. Denna gång var faster S hemma här hos a så hon slapp följa med, det var snällt tack för hjälpen!
Efter att a sovit kom A & K hit en sväng med hundarna, de har ju ganska nyligen kommit hem från Vietnam så de hade mycket att berätta, kul att träffa dem också, vi har inte setts sen nyår. a gillade skarpt hundarna! Hon är jätteduktig med dem och klappar snällt och försiktigt.

I måndags var det jobb och fsk igen. a var inte alls på humör på morgonen...Vi hade 4 av 26 barn på jobbet, vi hann med en hel del annat kan man säga men det behövs ibland. Jag hämtade a som hade haft en bra dag men jag tyckte inte att hon kändes helt hundra. På kvällen innan hon somnade hade hon 38,6 i feber. Så idag har hon varit hemma. M var hemma på fm sen gick jag två timmar tidigare så byttes vi av vid lunch så M fick jobba på em. Idag har a inte haft någon feber på hela dagen, inga förkylningssymptom eller prickar.... däremot verkar hon ha fått en bacill på humöret....kan ev vara tänder på g igen, vi får se. Hon får vara hemma imorgon i alla fall på sin lediga dag med pappa, om hon inte har någon feber imorgon får hon gå igen på torsdag. På fredag ska hon ändå ha en sportlovs dag med faster S och farmor så vi hoppas att det inte blir någon mer sjuka av denna feber...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0