Mera gäster

I onsdags när vi vaknat efter att ha sovit skönt i våra egna sängar var det bara att ta tag i allt som verkligen behövde fixas här hemma, städning och dammsugning och pappa M var tvungen att åka in till sitt jobb en sväng.
När a hade sovit sin middagslur kom e, E & C på besök. Onsdagen bjöd äntligen på lite sol och varmt härligt väder. a & e lekte ganska bra ändå, a tycker ju att allt är MITT/MIN just nu och har väldigt svårt att låna ut sina grejer. Men det gick ganska bra ändå, ju närmare kväll och trötthet vi kom desto svårare blev det. Vi hade i alla fall en mycket trevlig grillkväll tillsammans, god mat, vin och lite bad. Det var kul att vi äntligen kunde träffas igen! a fick en fin födelsedagspresent oxå, ett smyckerskrin som spelar och har en ballerina snurrar runt
när man öppnar det och så låg det ett halsband i oxå. a tycker verkligen jättemycket om skrinet!


a & e gungar ihop

Även på torsdagen fick vi bra väder på dagen. På fm fixade vi lite här hemma igen och badade i poolen. Helt plötsligt ville a bada. Hon har bara velat sitta på trappan och plaska med benen tidigare men nu ville hon bada. Först fick hon ett plaskryck och plaskade och hoppade massor i trappan......sen var det ok att följa med pappa ut i poolen och simma ihop med honom.......sen ville hon prova badringen med apan på.....och sen även den gula simringen som man kan sitta i.Hon provade helt plötsligt allt och tyckte det var väldigt kul! Efter lunch kom nästa omgång med gäster, Fam S från Tranås. Det var över ett år sen vi träffades sist så det var väldigt kul att få umgås med dem igen. Det blev en grillkväll till, denna kväll var det bra med veranda med tak på för det kom några skurar när vi satt och åt. Idag var vi allihopa väldigt trötta och fm blev lugn med sällskap av fam S. Efter lunch åkte de hem mot Tranås igen och det var hög tid för a's middagsvila. Vi somnade alla tre som stockar och sov tillsammans i två timmar....I em har jag fixat lite grejer i trädgården, planterat ner några blommor jag fått från Ingatorp och rensat ogräs i grönsakslandet.

Tyvärr har våra grannar en liten bit ner på gatan haft påhälsning i sitt hus natten mellan torsdagen och fredagen. Då var vi ju hemma men vi såg inget. Vi hade uppfattat att det hade hänt i helgen när vi var borta men så var det inte. De var i alla fall inte hemma då, tur tycker jag men det är ändå obehagligt. De hade stulit pengar och smycken och sådant som de lätt kunde bära med sig. En annan granne hade sett tre killar springa bort härifrån på kvällen/natten så det var förmodoligen inbrottstjuvarna.

Imorgon kommer en ny gäst, O från Eksjö. Om vädret är ok så ska M & O gå på fotboll på kvällen och så blir det väl lite middag med! 

Det har blivit lite mer bilder i bloggandet på sistone, märks att man har semester och hinner fota lite mer. Nu är det bara en vecka kvar på min semester och jag känner mig verkligen inte laddad för att börja jobba..... Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0