Sommarfest * 2

Igår var det sommarfest på mitt jobb. Det gick bra, barnen sjöng fint och vi hade kanonväder. Vi bjöds på god buffé och som sommarpresent fick vi i personalen varsitt presentkort hos Britta & Lennart (köttbutik), riktigt bra present tycker jag. Vi fick även en fin blombukett av 5-åringarna som ska sluta. Sen var det bara att åka hem och fixa med det sista på presenterna till a´s "fröknar". Allt är hemmagjort... :-)


varisitt kort, likadana sast ändå inte..



och varsin betongljusstake med nyckelpigor på...

Idag var det dags för sommarfest på a´s förskola. Vid lunch idag öppande sig himlen och regnet öste ner med tillhörande åska. Det regnade fortfarande kl 3 när festen började....som tur var sprack det upp när barnen sjöng och vi kunde fika ute tillsammans efteråt. Alla sommarfina kläder syntes inte under alla regnkläder i början men sen åkte regnjackorna av. 


a sitter framför personalen med gitarren, med rosa kofta och bara ben...


sen kunde a inte sitta still mer utan var tvungen att dansa lite när de stora barnen sjöng!

a var jätteduktig, hon blev inte ledsen när hon såg oss utan vinkade glatt och berättade för de som satt bredvid att hon sett, mormor, morfar, sofia och mamma och pappa! Hon sjöng med lite och gjorde lite rörelser oxå. Kusinen S som stog med de stora barnen tröttnade tyvärr snabbt och satte sig ner så honom fick vi inte med på någon bild :-)

Sen delade vi ut våra sommarpresnter till personalen på a´s avdelning Kometen.







Imorgon är det planeringsdag på a´s förskola så mormor och morfar kommer till a på förmiddagen och på eftermiddagen bär det av på studentfirande!



Kommentarer
Postat av: Inge

Fina bilder!

2011-06-10 @ 20:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0