Vårdag i februari!

Idag har jag verkligen haft vårkänslor! 6 plusgrader, ingen snö kvar, lite sol och lite blåsigt. Idag har vi haft årets första trädgårdsdag! Hela förmiddagen var vi ute i trädgården och fixade. Jag och pappa m turades om med att klippa äppleträden medan à cyklade och grävde i sandlådan. När solen tittade fram värmde den skönt!
Som vanligt en del att ta ikapp på hemmafronten när det är helg så tvättmaskinen har gått varm. Omgången med lakan fick hänga ute på torkvindan, härligt :-)
Efter lunch skulle vi vila tyckte jag men a tyckte att vi vilat färdigt efter att vi läst två böcker ... Så ingen vila idag alltså. Men kvällen har gått jättebra, inte direkt tröttare än annars ....däremot börjar pappan känna sig tröttare, hängig och hostig......hmmmm...ska han bli sjuk nu när han för en gång skull är hemma ...
Ikväll passade vi på att köra årets första grillning oxå, mm, gott. Men vi åt inomhus, kvällen bjöd ju bara på 3 plusgrader, lite kallt att sitta ute och äta å så har vi faktiskt inte plockat fram några utemöbler än ;-)
Återstår att se vad morgondagen ger ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0