Varma sommarkvällar...

Semestern rullar på och det är verkligen varmt...30 grader på dagarna och tropiska nätter....
 
Det blir mest bad , bad och bad så mycket som möjligt.
Denna vecka har vi mest varit på landet, skönt !
 
lite bilder från en varm kväll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sköna semesterdagar!

Nu har det redan gått två veckor på min semester .... Huu vad fort det går men hittills har sommaren inte lämnat något att klaga på.... Varma soliga sommardagar med mycket bad. 
I lördags tog vi en heldag på djurparken ihop med fam L. Behövde komma hemifrån lite efter allt fixande och målande med lekstugan. Vi började i kulmården och gick sen till bamses värld och kramade bamse och lilleskutt. 

Sen tog vi lunch nere vid marine world och a åkte för första gången delfinexpressen! 
Jag tror att hon gillade det för hon kunde tänka sig att göra det igen men då blev det nåt fel på den så vi orkade inte vänta. Vi hann med delfinshowen också innan vi strosade varvet förbi savannen och elefanterna innan vi åkte hem igen. 
Vi har haft några hemma dagar med bad i poolen och lite lagom fixande . 


På tisdag kvällen kom a och k hit och vi grillade högrevsburgare, riktigt gott! De hade med sig hundarna oxå och det gillade a så klart! Hunden a och a kom riktigt bra överens och hade det mysigt ihop! 

På onsdagen tog vi en heldagsutflykt igen! Nu till julita gård och Pettson och Findus gård . Fam R/H åkte oxå , det var kul för det var längesen tjejerna sågs och de hade kul ihop.
Både a och E var modiga och gick upp på traktorflaket och hoppade på ett ben inför alla barn!
Det lektes en massa , traktorn var rolig och sen var det muckelrunda där de hjälpte Pettson och Findus att hitta mucklor i trädgården . 


Det fanns oxå en skaparverkstad där man fick jobba med lera och det provade vi såklart !

Även mammorna skapade koncentrerat !

a's första lerkreation blev i alla fall en igelkott och en döskalle på spett som vi tog med oss hem! 

Och sen såklart fotografering ihop med Pettson och Findus !

Kul dag , trötta åkte vi hemåt och badade lite innan det var kväll igen! 

Fredagens familjefoto

I fredagskväll tog jag återigen en tur ut till Abborreberg för fotografering, favorit i repris... Fast denna gång inte en person med fin mage , utan hela fina familjen !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysigt med familjebilder å så kan man ju inte låta bli att ta några extra bilder på det lilla charmtrollet !!
 
 
 

5 åringen!

Nu har vi en femåring i huset! I onsdags var det kalas hela dagen lång!
 
Vi hade ju bestämt oss för att ge en lekstuga till henne i present och vi tänkte att den bygger vi ihop på tisdagkvällen och så finns den där när hon vaknar på onsdagen....men mannen insåg att de behövdes mera tid än så till detta projekt...så lekstuga har i några dagar varit pappans brädförråd...och så gjorde v i så mycket vi kunde sista kvällen, ställde in grejer och fixade dukar och gardiner mm..
 
 
Först lite paket i sängen och sen efter gröten fick hon ett paket till. I det var det en liten brevlåda och i brevlådan låg ett brev adresserat till dottern och med adressen Bjärbytorpsgatan 11 A....hmmm
 
 
och i kuvertet låg en nyckel....
 
 
och vad kan man behöva en nyckel till....jo ett hus!
 

 
Jippie, ett eget hus! Fortfarande inte helt klart, bara grundmålat och utan takpapp mm men det fanns i alla fall ett hus!
 
 
Kom och köp en bulle :-)
 
 
 
Före lunch kom några släktningar och sen kom resten efter lunch och det kalasades, badades och fikades.
 
 
Tack alla ni som kom och firade vår dotter och tack för alla fina paket !!
Nöjd dotter som fick en perfekt födelsedag!
 
 

Två veckor....

 
De två sista jobbveckorna innan semestern har nu gått. Vi hade extremt få barn på jobbet båda veckorna så en hel del har vi hunnit röja undan ich fixa på jobbet innan semestern. Vi avslutade semestern med att träffas allihopa med familjer på fredagskvällen. Trevligt!
Jo nu är det ju så oxå att i höst kommer jag att bli House of Lola säljare. Ska bli väldigt spännande och kul. Jag har även hunnit träffa de andra säljarna som ingår i samma team som mig en kväll vilket var trevligt och jättekul. God mat, drinkar och massa babbel .-)
Mannen har hunnit med ett tredagarspass på Bråvallafestivalen igen, nästa år måste väl jag få gå i alla fall...
a har redan varit ledig med sin faster en vecka och de har lekt och myst en massa. Vi har plockat jordgubbar och kokat sylt och lagom till i fredags, sista jobbdagen kom värmen och solen.
Min första semesterdag idag har varit underbar och så här kan väl hela semestern fortsätta !!!!
Om två dagar har vi en femåring i huset så vi har lite att förbereda inför kalas men idag passade a och jag att vara på landet och njuta. Imorgon blir det städ och bak och på onsdag kalas!!
 
Lite foton från ett linfält igen men det är bara att inse....linfält gör sig inte lika bra på bild, den där böljande blå känslan fastnar inte på bild...det blir små sköra blommor vilket iofs oxå är vackert...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
My girl i mitt ankarset som min mamma sydde åt mig när jag var liten !
 
 

RSS 2.0