Två veckor i ett språng!

Tiden går fort , varma soliga dagar och långa ljusa kvällar! Bästa tiden på året!
Förra veckan bjöd på avslutningar ... Sista dansen på tisdagen , nästa termin får det bli en annan grupp på dansläraren flyttar till Sthlm . Väldigt tråkigt för hon var bra och a gillade henne! På torsdagen var det sista gången på simskolan. Då kunde jag inte vara med för vi hade möte på jobbet men faster s fick med henne . Dock var det oturs gång och a slog sig på foten och fick ju inget märke , för det hade vi inte hunnit träna till eftersom vi missat två simskola när hon hade koppor ... Även simskolan blir nystart i höst med nya lokaler! 
På söndagen kom den efterlängtade dansuppvisningen . Det var bara a och två till från hennes grupp som kom så de var bara tre på scenen men de var superduktiga! 

Ny vecka med nystart! På tisdagen provade a att vara med på bollek här i vårt bostadsområde. Det var hur mycket barn som helst , det var vi inte riktigt beredda på men a verkade gilla det så det blir nog flera gånger! 

På onsdagen åkte m till Österrike och jag hade finbesök på jobbet!

Fyra små söta kycklingar! 
På torsdagen var det orientering för barn här i vårt område så vi passade på att prova. Det gillade a oxå och efter en bana ville hon ta en till . Den första var 0,9 km och den andra var 1,2 km så det blev lite långt att gå och hon var trött på slutet men väldigt duktig ! 
Så helg igen. Mannen jobbar vidare med projekt poolstaket....
Jag och a åkte ut till landet över dagen på lördagen . A badade faktiskt fast det var kallt i vattnet och båten blev sjösatt. Idag åkte jag och mamma och a till min mormor på em. Vi blev kvar där lite längre och hjälpte henne att städa lite. Nu har hon ont i ett knä och så svårt att gå. Blev en sen kväll för a men men ...mors dag idag med ... Jag blev lite firad imorse med paket i alla fall och igår fick jag blommor för det var vår förlovningsdag. Idag har även mamma och pappa fyrtioårig bröllopsdag! 

Fotoutmaning vänner emellan - I blom

Nu är det väl hög tid för mig att checka in på fotoutmaningen igen! Denna gången är temat  hos Maria O " I blom" och det är ju mycket som står i blom just nu, härliga vår!
Mitt bidrag blir denna gång äppelblommor !
 
 
 
 
 
 
 

Fredagkväll på Abborreberg....

Efter en ostadig dag sprack det upp fram på kvällen och jag passade på att ta med min kamera och möta en mycket god vän med en otroligt vacker gravidamage på Aborreberg.
Tack snälla du för att du ställde upp och modellade och hoppas att du gillade några av bilderna själv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prickiga lediga dagar....

Ja nu har vi hållt oss hemma i snart två veckor...Lilla a har fått vattkoppor! Lika bra att få det överstökat och det har faktiskt gått jättebra och hon har haft en "bra" sjukdomsperiod eller hur man ska säga...
Innan prickarna kom igång hann vi ialla fall med ett besök hos fam H/R som det var så länge sen vi träffade! Det var kul att ses igen och familjen hade nu blivit fyra så vi kramade och klämde lite på den söta lillasystern! E och a var lite avvaktande först men sen kom de igång och lekte, a slog i rumpan, typiskt....precis när de började leka...Vi måste ses snart igen så de får leka lite mer!
Första prickarna kom i alla fall förra fredagen, den 25 april alltså. Men ingen feber och inget sjuk, lite tröttare kanske ... På lördagen var vi alla fall välkomna till min bror för att fira hans tjejers födelsedagar, de hade ju redan haft vattkoppor. Här på hemmaplan jobbades det på med projektet runt poolen då helgen bjöd på strålande väder och mannen kommit hem på fredagkvällen efter tre dagar i Tyskland med jobbet.
A's koppor kom inte som någon explosion utan det dök upp några i taget i några dagar till.
På måndagen var det stålande sommarväder och a och jag åkte ut till landet och hade det skönt, plockade blommor och lekte på stranden.
På onsdagen var det valborgsmässoafton och under dagen lånade jag och a hunden Alma som sällskap. Nöjd a som fick gosa och gå på promenad och hålla kopplet. På kvällen köpte vi mat från Meze och åkte ut till Näkna och firade valborg enligt tradition! Mysigt. a gillade brasan och fyrverkerierna. Röd dag på torsdagen och a och jag lekte medan mannen byggde....
Gäster och kolmården besök hade planerats till helgen men det fick vi ändra på. Farfar kom på besök fredag till lördag och han fick leka och leka och leka med a medan vi åkte till bygghandel och köpte brädor mm. På söndagen var a välkommen på kalas trots prickar så det blev i alla fall kul och hon fick träffa lite barn att leka med.
Denna vecka har tyvärr inte bjudit på sommarväder, nu är det ruggigt och regnigt så nu har hemmadagarna blivit lite tråkigare...Men vi tvättar och fixar, leker, bakar bröd och grejar. Nu är det bara en envis koppa kvar på fingret som inte har torkat så vi hoppas på fsk till nästa vecka igen! Imorgon ska farfar komma igen och hjälpa oss då vi båda har lite viktiga saker på jobbet att fixa.
 
 
 
Som sagt , a har varit duktig med prickarna och det verkar vara mest de i hårbotten som har kliat. En natt, natten mellan lör-sön första veckan var jobbig och kliig men annars har detta gått väldigt bra.Hon har nog haft ca 50 koppor kanske, inte hela kroppen helt täckt som ni ser.

RSS 2.0