Fields of gold

Älskar sensommar kvällarnas solnedgångar....Ljuset är så underbart, ett varmt glödande ljus som blir som guld....
a fick ställa upp som modell igen såklart :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nämnde jag att jag är lite svag för att fota i motljus också...:-)
 

Ett nytt kapitel...

När semestern som skulle vara lång men kändes kort var slut började så ett nytt kapitel för oss. Nu har vi ju inget förskolebarn längre utan en sexåring som börjat i förskoleklassen på skolan.  Än så länge går det bra och hon verkar tycka det är kul och skapar nya kontakter och kompisar. 
Så här såg det ut när det var dags att gå till skolan första dagen ! 

Jag valde att gå ner ytterligare i procent på jobbet eftersom vi inte visste vad a skulle tycka om allt det nya. Tyvärr fick jag ett väldigt dåligt schema så det är jättesvårt för oss att få ihop vardagen vissa dagar i veckan ... Riktigt trist faktiskt ...

Det som a inte vågade förrän hon skulle fylla sju , vågade hon helt plötsligt så nu har hon hål i öronen oxå stora tjejen. 


Årets tandläkarbesök är avklarat oxå , fina tänder , inga hål eller tandtroll och till a's stora lycka kände tändläkaren att några tänder började bli lösa! 


Vi har haft fina dagar i aug men nu måste vi nog stänga av poolvärmen och förbereda oss på höst...

Smögen 2015

Det blev ju så tillslut, att vi kom tillbaka till Smögen i år igen. Det är ju verkligen ett underbart ställe!
Vi bodde på samma ställe som förra året, vi var ju så nöjda, ett boende som passade oss perfekt.
 
Vi hyrde våningen högst upp, så där uppe på balkongen satt vi på kvällarna och frossade i oss räkor, fisk och skaldjur i mängder!
Vi fick sällskap i flera omgångar. Mamma och pappa kom ner två nätter och bodde ihop med oss. Sen kom L, N och A . De hade ett eget boende men vi umgicks. Min bror var också på smögen en sväng samtidigt som oss , så dom träffade vi också.
Efter att semestern liksom regnat bort i år fick vi nu maxa upplevelsen denna vecka. Äntligen fint väder och härliga kvällar! Precis som man ville att hela sommaren skulle ha varit var vi dessa dagar utomhus hela dagarna , solade och fiskade krabbor, satt ute och åt på kvällarna. Varje dag tog vi en sväng ner på smögenbryggan och tog nåt att dricka och en glass och köpte mat till kvällen.
Vi åkte två dagar till Gbg innan smögen för västkusten lovade bättre väder än östkusten, och det stämde. Vi var på Liseberg en dag och strosade runt på stan och bodde på mysigt hotell. Sen åkte vi direkt till Smögen därifrån.
Nu blir det lite bildregn från smögen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0