Så blev det vinter....

Ingen julesnö i år men nu efter jul blev det både snö och väldigt kallt!
 
 
a gillar att åka både skidor och skridskor och efter att ha inventerat vad vi hade så behövde det visst köpas både skridskor och skidor. Nu köpte vi riktiga längdskidor till henne med pjäxor och hon kör varv på varv på baksidan. En dag var hon även ute med mormor och morfar och körde.
Jag och a var också ute och åkte skridskor med mormor och morfar på vår sista lediga dag. Det var en väldigt kall dag så det fick bli en liten tur runt Brådtom sluss.
 
 
 
 
 
 
Och så här har jag börjat året....med nåt jag absolut inte trodde att jag kunde klara ...
 
 
Jepp, det är jag... som står på huvet på yogan... Ha ha, riktigt kul känsla faktiskt.
Vi får väl se om resten av året också blir upp och ner !!
 

Nyårsafton 2015

Vi firade detta nyår hemma hos oss! Mysigt att få fixa fint och duka inför middagen!
Vi hade bjudit hit s och j och g, j kom senare på kvällen efter jobb och l,n och a. Vi firade nyår så som det blir när man har barn men vi hade ändå tre rätter middag och bubbel kl 12.
 
 
 
Nyårsdukningen!
Vi serverade hummersoppa till förrätt, lax med skaldjursröra och sherrysås till huvudrätt och pannacotta till efterrätt. Det blev en lyckad meny tycker jag.
 
 
Syskonen med sina barn poserar på årets sista dag!
 
Vi fick ett nedräkningsljus som faktiskt passade tiden förvånansvärt bra. Vid tolvslaget gick delar av sällskapet upp i vår pulkabacke här bakom och tittade på fyrverkerier. Helt otroligt mycket, man ser hela stadens fyrverkerier därifrån. a var vaken till tolvslaget men var väldigt trött!
Vi avslutade 2015 på ett helt perfekt sätt tycker jag. Men jag lämnar ändå gärna 2015 bakom mig. Vi har gjort flera mysiga saker med familjen men annars har det varit ett rätt så tufft år. Jag är på väg men vet inte riktigt vart rent jobbmässigt och jag hoppas att jag kommer iväg snart för det har slitigt rätt så hårt ändå. Ute i världen har det även varit ett ganska mörkt år tycker jag med många många människor på flykt utan varken tak över huvudet eller mat.
Vi hoppas på ett bättre och ljusare 2016 !
 
Så fick det bli en liten summering av 2015 på bloggen idag. Vi får se om jag dyker upp oftare under detta år :-)
 
 

Jul igen

Under mellandagarna kom Ingatorpsfamiljen upp till oss och det blev en liten julafton till med massa fina klappar. Fast vi tog det utan julmat denna gång!
 
 
 
 
 
Små söta tomtar :-)
 
Massor med paket att dela ut igen!
 
Tack för denna jul allihopa och tack för fina presenter!!
 

Julafton 2015

I år firades julafton ute på landet. Lugnt och mysigt, precis vad vår familj behövde efter en rätt så stressig höst. Skönt med två veckors ledigt också och a fick sitt allra första jullov. Måste säga att första terminen i förskoleklassen gått över förväntan bra och det känns som valet vi gjorde inför skolstarten blev bra!
 
Sorgligt nog har jag bara mobilbilder från julafton, fotandet måste i alla fall bättras på under 2016. Jag har ju faktiskt skaffat mig en ny kamera under hösten !
 
 
 
 
 
 
Lagom mycket mat och lagom med klappar. Kusinerna s och e var ute en sväng över dagen men vi kom ut dagen innan och stannade till annandagen.

Årets julkort 2015

Brukar ju alltid presentera årets julkort här. Så här blev 2015 års julkort, inte alls ett superpyssligt kort som tidigare utan i år fick det bli ett fotokort...enkla varianten med en layout från en framkallningssida. Men det blev helt ok, hade önskat att jag hade haft tid att göra en egen layout i Photoshop men där har jag mycket, typ allt, kvar att lära så det fanns helt enkelt inte tid till det.
 
 
Smyger in några bilder på årets gran och bock också.  I år blev det två granar, en ute också !
 
 
 
 

Advent 2015

Vi håller i traditionen att fota a varje advent med 1,2,3 och 4 ljus som vi gjort ända sen hennes allra första advent .
2015 års adventbilder ser ut så här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej lilla kusin

Nä jag blev aldrig bättre på att blogga....Lämnar inga löften för 2016 men måste i alla fall uppdatera lite från 2015 som aldrig kom hit....
 
Den lilla kusinen som var i magen kom ju ut så klart och han har blivit fotad, dock bara en gång ordentligt.... Måste fota mera under 2016 , har en del olika ideer i huvet som måste provas :-)
 
Här träffade vi lilla kusinen för första gången när han var en dag gammal på BB.
 
 
 
 
Liten och trött...
 
Familjen :-)
De här bilderna är från september nån gång....

RSS 2.0