Hemma igen

Annandag jul 26 dec och dags att åka hem igen. Medan jag och mamma och pappa packade och städade stugan var a på sista skidskoletimmen. Stolt a fick diplom med sig hem. Tänk att hon lärt sig så mycket på tre skidskoletillfällen på 1 timme per gång. Till och med åkte hon knappliften själv! Två stolta föräldrar, även om hon så klart har mer kvar att lära med att svänga och bromsa osv men det gick ändå över förväntan bra! Även s och e har lärt sig massor på skidskolan och de kunde inte fått en bättre julklapp av sim mormor och morfar alla tre än just skidskolan! Tack snälla! De andra två kusinerna ville inte vara med skidskola men har ändå åkt skidor, den ena backen och den andra på längden.
 
 
a i backen med skidskolefröken
 
 
sista avslutningssamlingen med skidskolan.
 
När a och m kom tillbaka till huset packade vi in allt i bilen och började den långa resan hemåt. Något segare hemresa eftersom vi inte startade förrän vid 11,30 tiden så det blev mörkt på slutet. Men allt givk bra och vi kom hem ordentligt. Stannade till i Falun och åt på Mc D. a var duktig även på hemresan i bilen och vi tackar familjen L för lånet av den bärbara dvdspelaren!
 
Tusen tusen tack till mamma och pappa som bjöd oss på denna lyckade resa! Vi hade kul och trevligt och vi fick en jul med snö och a har haft så kul i snön och skidbacken!!
 
Nu är vi hemma igen och hela fredagen packade vi upp och vi tvättar och tvättar. I går em fick vi ett kort besök av M och J, alltid välkomna, kul att kunna ses i alla fall en timme eftersom de annars bor i USA.
Idag har jag släpat mig runt min lilla joggingrunda. 26 dagar sen sist.....förkylda mörka decmber har satt sina spår.....segt och tungt i benen.
Nu har vi fått besök av farmor och farfar och vi ska snart ha lite minijul igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0