Firande i fyra dagar

Nu var det visst väldigt längesen jag var här igen .... Tiden springer och varje kväll , varje vecka är fullproppad av aktiviteter, möten eller resor i denna familj...
Förra vecka tog vi oss ialla fall en riktig kortvecka och tog fredag redan på tisdagkvällen! Mannen fyllde nämligen 40 onsdagen den 2 okt! Ja just det , det har hunnit bli oktober oxå sen sist .... Vilken vacker höst vi haft detta år alltså , sprakande med alla färger och många dagar med hög härlig höstluft och klarblå himmel och strålande sol. Som jag vill ut och fota men det har det verkligen inte gått att klämma in de senaste två veckorna tyvärr :( nu har nästan alla löven fallit till marken ...
Ja åter till 40 års firandet! På onsdags morgonen firade vi mannen här hemma med lite sång och paket på sängen. Sovmorgon blev det inte i present eftersom dottern var ivrig att ge pappa paket . Vi tog det lugnt på fm, packade och fixade. Sen tog vi lunch på pizza hut innan vi hoppade in i bilen och åkte till ingatorp . Där firades m av sin mor och far och syster med sambo. Sen på torsdag morgonen packade vi in oss i bilen igen och m's farbror och faster anslöt . Nu bar det av mot västkusten. M visste inte vart vi skulle och fick snällt åka med i baksätet. Vi körde så effektivt som möjligt eftersom a inte tycker det är jättekul att sitta i bilen en hel dag. Vi kom i alla fall fram till Lysekil vid tvåtiden på em och passade på att gå på havets hus innan vi åkte till slutdestinationen. På havets hus fick vi vara med och mata fiskarna vilket a tyckte var jättekul och vi klappade sjöstjärnor och sjöborrar i klappakvariet, såg en blå hummer och massa annat häftigt. Sen åkte vi till hotell vann där vi nu skulle bo i två nätter. 

Vi gick och kollade in miljön sen blev det tvårätters i restaurangen. Hellenismen till förrätt och spädgris till huvudrätt. Gott. Sen var det dax att sova och just sova på hotell är ju ingen höjdare ... Varmt och hela tiden spring i korridorerna utanför och smällande i alla dörrar....
På fredagen var det den dagen som a fick vara i poolerna under vissa tider så vi var bara på hotellet då. Dessutom behövde vi en dag utan att behöva åka bil! Jag var annars väldigt sugen på smögen , hade velat få lite mer av Västerhavet ! 
Vi hänge i de olika poolerna , en stor med brasa och flera olika små med varmt vatten och olika teman. 





Vi var även nere vid vattnet på em, som var en liten bit av gullmarsfjorden och fiskade krabbor! Det är ju barnsligt kul!!

Sen blev det snabbt kväll och dags för middag igen! Något oxkött till förrätt och kungsflundra till huvudrätt. Gott igen! Även lunchen var god då åt vi fläskkarré och potatismos och sås. 
Under em fick m och jag varsin hot stone massage oxå, skönt och avslappnande!

Lördag morgon bjöd på ösregn och vi körde hemåt i sakta mak då det regnade rejält bitvis. Vi tog vägen via Borås så att jag kunde passa på att handla lite på magnoliabutiken :) 
Sen hem och så skönt att vara hemma igen fast vi haft det så bra. Men som sagt det där med att just sova på hotell är inte min grej så jag var rejält trött när vi kom hem och la mig ihop med a och sov som en stock hela natten. 
Tack snälla farmor och farfar som bjöd på hela kalaset och tack till er andra som var med och firade! 
På söndagen blev det mera kalas för a eftersom hennes bästa kompis bjudit in till fyraårskalas. Jag var hemma och städade och bakade tårtor som m skulle ha med till jobbet på måndagen under tiden de kalasade . Tvättmaskinen gick varm under dagen och mkt fixande till kommande vecka ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0