Snart är september slut

Snart är september redan slut och hösten har verkligen kommit hit. Det blåser så det viner i knutarna och det har varit flera kalla regniga dagar....brr, till och med en morgon med frost på rutan.
 
a fortsatte veckan i nån slags framgångsanda när hon lärde sig cykla på måndagen. På torsdagen lärde hon sig att simma också. Och hon hoppade från kanten och dök och allt på sin simskola utan några puffar!!
På söndagen fick mannen först åka på städdag på a's fsk och sen var vi på ett mysigt dop i Lindö kapell, bilder därifrån kommer en annan dag....
 
Det har varit lite lugnt på Lola fronten senaste två veckorna men det kanske var tur för allt annat har nog varit allt utom lugnt. Stackars mamma blev sjuk på söndagen och fick opereras på måndagkvällen och sen var hon på sjukhuset lite mer än en vecka. Nu är hon hemma igen men har en lång återhämtningstid framför sig. Vi åkte ju så klart några vändor och hälsade på henne på sjukhuset för där är det ju inte så himla roligt att vara...
Annars har det varit mycket jobb med möten mm. Vi har även firat min pappa som fyllt år med lite god mat och glass med chokladsås och maränger. 
 Fredag till lördag denna helg har mannen jobbat och a och jag varit hemma. Det blev mest städ och tvätt som vanligt på helgen och så hade jag nagelfix så då fick a hälsa på sin faster i stugan en stund.
Idag är det dags att köpa årskort på djurparken till nästa år och sen måste det nog bli trädgårdsarbete på schemat...behöver höströja lite!
 
Nästa vecka är det lite mera bokat igen, och lite födelsedagsdax också...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0