Småkryp

Just nu verkar vi ha lite otur med småkrypen... först getingen och i morse satt en pytteliten nymf fästing på a's arm. Den gick lätt att ta bort, vi får väl ha lite koll....

Igår var vi på heldags shopping på kosta outlet. Av någon märklig andledning blev det bara klädinköp till a. En overall och en skaljacka från polarn, ett fodrat galonställ från abeko och så lite vanliga kläder från polarn och lundmyr. Jag köpte visst bara två mumin koppar till mig själv och så hittade vi en lykta att ha på trappan. Till a hittade vi ju det vi skulle men vuxen kläder hade blivit mycket sämre än sist tycker vi... nästa gång blir det nog en sväng till vingåker i stället, där har vi ju inte varit.

På kvällen när vi kommit tillbaka till Ingatorp gick vi ut och tittade på fåren och kycklingarna igen, det är spännnade. När vi skulle gå tillbaka till farmor & farfars hus kom grannen h ut. a och h lekte med h's fina cykel och bil, det var superkul. Klockan blev massor och a somnade inte förrän strax innan nio, men ingen sovmorgon för det inte, vaknade vid sju som vanligt. I kväll måste vi lägga oss lite tidigare som vi brukar. 

Imorgon kör vi hem till Norrköping igen och kaoset som råder hemma...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0