Vabruari

Vi gör väl som alla andra och vabbar oss igenom februari...nu har vi varit hemma mer än en vecka fast slutet på denna vecka var planerad sportlovsledighet. Förra torsdagen blev A förkyld och sen blev det feber några dagar och sen blev jag förkyld . 
Innan vi blev sjuka har vi väl i alla fall hunnit med nåt annat i februari ...
A har åkt barnens Vasalopp , det tyckte hon var kul ! 

Mamma och pappa hade Tjalve stugan och jag hjälpte till att fixa och sälja fika . Vi har firat kusinerna s och e. 
Jag har haft två Lolavisningar men tyvärr blivit av med flera i feb pga av sjukdomar . 
Alla hjärtans dag har varit , det var då a hade feber så vi var hemma och hade det mysigt ...a fick en Anna och Elsa docka i present , nöjd tjej 
Under vår vara hemma och snyta oss vecka var det fettisdag oxå så då bakade vi minisemlor!


Igår var vi bjudna till a's kompis familj på fredags tacos , det var trevligt och kul för a att leka med en kompis efter att ha varit isolerad här hemma i en vecka . Innan det på dagen var a och jag ute på landet en sväng , det var skönt! Idag har hon oxå lekt med en annan kompis , kul kul ! 
På måndag får vi börja om igen med jobb och fsk!! 

Årets första månad

Januari har redan gått ... Blandat med snö och slask omvartannat ...
Fullt ös på jobbet, masssa nya ledsna barn och alltid för lite personal gör att man inte direkt är pigg när man kommer hem...
m och a var hemma en vecka, först var m sjuk , feber och förkyld och sen a.
En lördag for jag och m till gbg över dagen och för mig var det Lola kick off som stog på schemat. Kul, och väldigt mycket fina kläder i vårens kollektion. Nu har jag fått hem alla kläder och packat upp och prismärkt dem. Imorgon är det dags för min första visning för säsongen, ska bli kul att komma igång!
Vi har möblerat om i sovrummet för att få plats med en större säng till a och en beställning på en ny säng till extra rummet är gjord.
Ja...det rullar på....
 
 

5 januari

Ja jag vet, 5 januari var ett tag sen....typ ganska exact en månad sen....men men , här kommer ändå lite bilder från just den 5 januari.
Det var denna julens sista semesterdag och jag och a följde med mormor och morfar till övre glottern för en heldag på isen. Och vilken dag och vilken is! Härlig sol och blank is. Vi åkte skridskor, fikade och grillade korv. Först åkte a i pulkan bakom morfar men på vägen hem vägrade hon det och åkte hela vägen tillbaka själv.... minst två kilometer. Plus att hon åkte runt runt massor vid det ställe vi fikade på .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0