Fotoutmaning vänner emellan - symboler

Äntligen lite fotoutmaning igen.... Först sommaruppehåll och sen har jag liksom inte kommit igång igen... Men en sömnlös natt med migrän födde ändå en idé i mitt huvud.
 
Jag gillar ju ankare...blev ju så glad nu i vår och sommar när ankare var tillbaka på kläderna igen. Jag hade ju även lite ankarkläder när jag var liten. Ett ankare känns liksom jag....eller ja, jag är kanske inte något ankare till personlighet men ....
Ett ankare fick i alla fall bli symbolen i dagens fotoutmaning hos Maria O.
 
 
 
 
 

Snart är september slut

Snart är september redan slut och hösten har verkligen kommit hit. Det blåser så det viner i knutarna och det har varit flera kalla regniga dagar....brr, till och med en morgon med frost på rutan.
 
a fortsatte veckan i nån slags framgångsanda när hon lärde sig cykla på måndagen. På torsdagen lärde hon sig att simma också. Och hon hoppade från kanten och dök och allt på sin simskola utan några puffar!!
På söndagen fick mannen först åka på städdag på a's fsk och sen var vi på ett mysigt dop i Lindö kapell, bilder därifrån kommer en annan dag....
 
Det har varit lite lugnt på Lola fronten senaste två veckorna men det kanske var tur för allt annat har nog varit allt utom lugnt. Stackars mamma blev sjuk på söndagen och fick opereras på måndagkvällen och sen var hon på sjukhuset lite mer än en vecka. Nu är hon hemma igen men har en lång återhämtningstid framför sig. Vi åkte ju så klart några vändor och hälsade på henne på sjukhuset för där är det ju inte så himla roligt att vara...
Annars har det varit mycket jobb med möten mm. Vi har även firat min pappa som fyllt år med lite god mat och glass med chokladsås och maränger. 
 Fredag till lördag denna helg har mannen jobbat och a och jag varit hemma. Det blev mest städ och tvätt som vanligt på helgen och så hade jag nagelfix så då fick a hälsa på sin faster i stugan en stund.
Idag är det dags att köpa årskort på djurparken till nästa år och sen måste det nog bli trädgårdsarbete på schemat...behöver höströja lite!
 
Nästa vecka är det lite mera bokat igen, och lite födelsedagsdax också...
 
 
 

Tiden springer ....

Oj har inte riktigt hunnit med bloggen på sistone....
Min Lola säsong har börjat! Den började med kickoff i Södertälje en lördag där jag fick träffa alla lola säljare i Sverige och vi fick se den nya kollektionen för första gången. På tisdagen kom ungefär 25 kilo kläder och på onsdagen var det dags för första visningen. Glömde lite saker och missade att visa ett plagg men det gick ändå bra. Nu har jag hunnit med tre visningar och det är riktigt kul! Det är dock lite trögt att få komma hem till folk så jag har inte jättemånga visningar inbokade men jag hoppas på några fler.
Vi har även hunnit med att ha barnkalas för a och jag har varit på Style stations 20 års jubileum, en fest för livet. En jättehäftig hårshow med 60 modeller och alla intäkter skänktes direkt till barncancerfonden.
Allt är igång nu jobb, fsk, simskola, dansskola och bollek . Alla är förkylda överallt och a är täppt i näsan igen. ....
 
Men igår 8/9 blev en stor dag! a lärde sig att cykla !!! utan stödhjul och utan att någon håller i. Hurra!
Morgonen var en glödande morgon med massor med dimma och istället för att åka till jobbet kl 06,30 hade jag velat smyga ut med min kamera.
Men jag fick ta igen det lite i alla fall på kvällen då dimman var tillbaka, och månen istället för solen ...
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0