Avbokad feber

Igår var vi på Bvc för ettårskontroll. Vi har bytt Bvc till medicinskt centrum och det verkade bra tycker vi. Lilla a väger nu 9645 g och är 76 cm lång. Hade gått upp bra i vikt men inte vuxit så mycket på längden.... Vi skulle egentligen vaccinera oxå men eftersom hennes mage är i olag så väntar vi lite med det, så ingen bokad feber idag :-) 

Annars fixar vi så mycket vi hinner i huset. Idag har vi målat färdigt i a's rum så nu ska vi inte måla mer på övervåningen. Det ska upp en fondtapet i a's rum men det var två-tre veckors leverans tid på den så den får vi sätta upp lite senare..

S & J kom med lunch idag med och stannade kvar och hjälpte till igen, tack så hemskt mycket. Hoppas att ni vet att det uppskattas mycket! Mormor & morfar var oxå en sväng på fm och hjälpte till att såga lister.  Tack tack för all hjälp! Min man har tydligen valt de svåraste och krångligaste listerna som finns så det lär nog ta tid. På em kom även fam L från Eksjö förbi en sväng. De var på väg till Stockholm och var nyfikna på huset. a fick en födelsedagspresent och barnen badade i poolen. Det var kul att träffa dem en snabbis, vi är inte jättesociala just nu, känner oss lite stressade för snart går flyttlasset ....
 
Nu i kväll kom en regnskur, så skönt! Vår uttorkade och bortprioriterade trädgård behöver vatten! M är som alla kvällar tillbaka i huset och fixar när jag lägger lilla a och stannar i lägenheten med henne. Det börjar bli riktigt jobbigt att åka fram och tillbaka varje dag.

Ett stort tack till B som var hela kvällen igår med M i huset och hjälpte oss med elen! Vi behövde dig visst igen, hoppas att du orkar med oss !!!


Kommentarer
Postat av: Carro

Skönt att ni slipper febern några dagar till iaf =)Vad har ni beställt för tapet?? Skönt att ha målat färdigt antar jag, nu är det bara det tråkigaste kvar med listerna =)B hälsar att det inte är några problem, han hjälper er så gärna. Synd att en hobbyfixare varit där innan bara...

2010-07-15 @ 21:29:11
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0