Midsommar

Först ska jag bara förtydliga en sak för faster S, för er andra är det en ganska rolig bild tycker jag...a hittade något på landet att bära runt på som var lagom stort, tungt och hade handtag....



Nu är vi hemma igen efter en trevlig och härlig midsommar. Vi var som vi brukar ute hos A & K och hundarna Alma & Rut ute i Näkna. Vi har haft jättebra väder, bara en liten skur idag på fm.  a var världens sötaste midsommar tjej...

a med midsommarkrans

Hon hade faktiskt kransen på sig hela tiden! Vi åt traditionsenlig midsommarlunch kl 12 med massa goa grejer. Vid halv tre ungefär gick vi bort till firandet vid badet i Näkna. Vi köpte lite lotter och pratade med lite folk o.s.v. När vi kom tillbaka blev det jordgubbar och glass och sen grillning på kvällen. Vi behöver aldrig vara hungriga på midsommar :-)
a är ju inte van vid hundar eller husdjur överhuvudtaget egentligen men det har gått riktigt bra med Alma & Rut. I början var a lite reserverad men efter att tag gick det hur bra som helst. Hon blev jätteglad när hon såg dem och pekade och sa däää i falsett varje gång. Idag kunde hon till och med krypa fram till dem och klappa dem eller peta dem lite på nosen. Alma pussar mer än gärna, Rut bryr sig inte så mycket hon går iväg när hon tycker att det räcker. Jag tycker att a var riktigt duktig med hundarna!

 
a pratar med Alma

Tiden gick fort idag också, vi har promnerat lite, varit ute mycket och tagit det lugnt. Vi hann med en grillning också innan vi åkte hem till lägenheten igen.

Imorgon måste vi städa och så blir det en sväng till huset!


Kommentarer
Postat av: Farmor & farfar

Världens sötaste midsommarjej tycker vi också att hon är!

2010-06-26 @ 22:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0