November

Ja nu har det redan blivit november....årets sämsta månad tycker jag. Kallt, blött, grått, inga löv på träden och ingen snö som lättar upp, mörkt...

I söndags var det en riktigt seg dag. a hade sovit jättedåligt så vi var alla trötta. Dessutom skulle man ju ändra klockan så hela dagen blev ju liksom fel. Det blev inte mycket gjort, en snabb sväng till Hageby och jag gick en kort sväng på stan med min syster och började tänka på julklappar.

I går var vi hos J,e&s och lekte. J hade en ledig dag eftersom det är höstlov denna vecka. Vi promenerade dit, a sov gott i vagnen hela vägen dit efter ytterligare en riktigt dålig natt. Kul att träffa kusinerna igen, det var riktigt länge sen! Efter lunch var vi på instrumentverkstad på arbetets museum. Det var ju för större barn men vi följde med ändå. Vi tillverkade två maraccasägg, de kan ju a spela på så hon gillade dem. Sen tog vi bussen hem innan a rev hela stället....:-) inte direkt anpassat efter en ettåring...C & e kom en sväng på em och hämtade sina plankor från garaget.

Idag är vi bara hemma och tar det lugnt. C & e kanske kommer en sväng på em och leker, barnen blev väldigt leksugna igår men det passade inte riktigt då.

Kommentarer
Postat av: Carro

Men inte är väl november sämst... =( 10e november är ju en jättebra dag...

2010-11-02 @ 19:56:51
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0