Shopping & trevligt sällskap

Helgen började med en fredagsstädning :-). Medan jag städade åkte M & a till Hageby en sväng.

På lördagen klev jag upp tidigt, tidigt.... det var dags för A & C´s roadtrip. Iväg i dimman mot Borås. Vi kom iväg lite senare än beräknat men vi tänkte att det var lugnt ändå... Målet var Magnolia affären som denna dag skulle ha nyöppning med lite erbjudanden mm. De 50 första skulle få goodiebags vilket vi siktat in oss på. Väl framme efter ett extra varv runt knalleland vid kanske tjugo över tio tänkte vi att det måste vara lugnt vi måste nog vara bland de 50 första idag, butiken öppnade ju kl 10 och hur stort är Borås tänkte vi... Vi kliver glatt in i butiken och kommer typ inte längre än innan för dörren. Massor med folk, och vi var definitift inte bland de 50 första... men vi var glada ändå. Det fanns hur mycket papper och stämplar som helst och en hel del dekorationer oxå.
många papper....


i alla små vita lådor på tags på fanns det stämplar...


 Vi fick med oss en rejäl påse var efter att ha stått en lång stund i kö... Vi trodde även att ingen annan skulle vara så knäppa som vi och åka så långt men vi lokaliserade folk både från Stockholm & Norge... Lite möra efter några timmar bland allt folk och pyssel tog vid en vända på Mc D innan vi styrde hemåt igen. På vägen hem strax efter Ulricehamn tog vi en avstickare rakt ut i skogen och hamnade vid Lager 157, där hittade jag ett par Converse till mig. Sen bar det av hemåt igen. Tack C för en trevlig & rolig dag!

När jag kom hem hade O kommit som skulle komma och hälsa på oss i helgen. Det blev en trevlig hemmakväll med god mat, prat & soffhäng och lite Nintendo Wii.
Söndagen blev lugn, fm spendaerades ihop med O och på eftermiddagen kom mamma & pappa en sväng. Pappa & M fick upp stolpen till verandataket innan de åkte igen så det var ju toppen. Söndagen avslutades med en sväng till City gross för att handla veckans mat.

Idag skulle vi ha lekt med t & L men de var så förkylda så det blev inget. Imorgon var det planerat att träffa kusinerna men även s är jätteförkyld och febrig så det blir inte det heller. Vi kanske får ta en sväng till biblioteket...vi får se vad vi orkar....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0