Sjukt värre...

Jo det blev mer sjuka av den där febern....stackars liten a kräktes ner hela sängen på onsdag kvällen när hon hade somnat....sen följde en natt av mycket kräks och lite sömn....Torsdagen gick ganska bra, inget mer kräks men tyvärr började det om på natten igen med hög feber också. Fredagen var allmäntillståndet mycket sämre än på torsdagen och efter att a sovit på dagen var hon helt borta, ögonen bara föll ihop hela tiden och kroppen var helt slapp.....vi fick öka på vätskeersättningen vilket fick resultatet att allt kom upp igen. Senare på kvällen åkte vi med a till barn på sjukhuset. Där kollade de hennes vätskedepåer och saltnivåer. De tyckte ändå att det såg ok ut med tanke på situationen så vi fick åka hem igen. När vi la en helt utpumpad a i sängen vid halv elva på kvällen när vi kommit hem igen kräktes hon igen....Efter det har hon i alla fall inte kräkts något mer, peppar peppar. Idag har vi fått i henne lite majsvälling och lite rostat bröd i alla fall och hon känns piggare och gladare idag i alla fall. Det känns som om vi inte gjort annat än att blanda vätskeersättning och tvättat lakan med kräks på i fyra dagar. Det har inte blivit mycket sömn och inte heller mycket mat för mig heller.... I fredags kom i alla fall snälla faster och farmor och levererade mat till oss på trappan, det var snällt, tack, tack!

Vi kommer i alla fall att börja veckan med mera vab sen får vi se hur det blir. På torsdag åker pappa M till Kina, känns ju inte som den bästa timingen men det kan vi inte styra över... Oddsen för att jag ska slippa bli sjuk igen är väl inte speciellt stora.... det går ju inte att undvika att vara nära en liten som är sjuk och så har det ju varit en del annat att ta hand om om man säger så....

Undrar när magsjukeförbannelsen ska släppa taget om vår familj......


Kommentarer
Postat av: Carro

Jag hoppas verkligen du slipper och att ni slipper magsjuka nu framöver. Säg till om ni vill ha hjälp med nåt, vad som..

Kramar

2011-02-27 @ 22:15:19
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0