Lite av varje...

Nu har jag försökt att blogga från blogg.se's app, efter tredje försöket ger jag upp och appen är raderad från min mobil.....funkade skitdåligt, vill säga inte alls....
 
I lördags var det i alla fall vår 5åriga bröllopsdag. Snällaste s och j erbjöd sig att ha liten a på besök en stund på kvällen så att vi kunde gå ut och äta. Vi var på brasseriet och åt supergoda bbqribs, vitlöksbröd till förrätt och så en liten efterrätt oxå!
Söndag fm var det dax att handla lite igen och på em kom fam S på besök. Vi hade en lugn och skön kväll hemma med lite grillning.
På måndagen åkte vi allihopa tillsammans till djurparken. Vi fick bra utdelning på de djur vi inte brukar se så mycket av. Vi såg lejonen nära när vi åkte safari linbanan och tigrarna låg nära publiken så att de syntes bra. På delfinshowen var de två nya delfinbebisarna med för första gången! Så söta! Nu var även lagunen öppen igen (den har varit stängd för att det små delfinerna skulle få lite lugn och ro) vi stog där inne en stund och tittade på när de små delfinerna simmade runt. Vi hade även turen att komma ner till kolosseum precis när elefanterna badade och ducshade. Vi hann oxå krama Bamse och Lille Skutt tre gånger !!!
 
Badande elefanter...
 
tiger
 
två små och två stora delfiner
 
kram till Lille skutt
 
I tisdags började vi dagen med ett besök på style station och en välbehövlig klippning för mig och a. a var jätteduktig, satt stilla och gjorde precis som c bad henne göra :-)
Nyklippt tjej poserar :-)
 
Efter lunch packade vi in oss och åkte till Ingatorp där vi ihop med en miljard myggor nu befinner oss!!
(den här gången blev det visst bara mobilbilder, det får ni stå ut med:-) )
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0