Tredje advent

Idag är det tredje advent. På förmiddagen har a lekt massor med farmor och jag har kokat chokladkola och bakat ett enkelt men gott knäckebröd med massa olika frön i. Man hinner ju en del när dagen börjar innan sex eftersom någon liten saknade sina nappar ...men annars har det hittills idag gått väldigt bra. Hon frågar efter den ibland men hon har inte varit ledsen idag, vi får se hur det går när vi ska sova sen igen...
 
tre ljus med hjälp av en liten assistent som flyttat in hos oss....
 
 
Vi hann vara ute en stund på fm oxå, det gäller att passa på att leka i snön för nu smälter den, plusgrader både igår och idag.
a tog en premiärtur på sina skidor. Det gick väldigt bra, hon tyckte det var kul och var duktig. Hon gjorde en liten snögubbe oxå och pappa m gjorde en stor.
 
 
 
När farmor åkte till tåget åkte vi till mirum för att gå till build a bear eftersom vi lovat a att hon skulle få göra ett gosedjur där när hon lämnat sina nappar.
Roligt ställe...först valde man en kropp, a valde en mjuk ljusbrun kanin, sen valde man ett ljud om man ville ha det. a ville att kaninen skulle skratta. Sen gick man vidare till en personal som fyllde kaninen med nallefluff så att den blev mjuk och gosig. Man fick även stoppa i ett hjärta i kaninen som man innan fick värma, pussa pch krama mm så att det kom igång.
Sen behövde kaninen "bada" lite.
 
Sen fanns det massa olika kläder att välja på, a valde en tröja och en kjol till sin kanin. Sen fick man sitta vid en dator och fylla i sina uppgifter och döpa kaninen. a's kanin heter Pluttan. Kaninen fick ett hus att åka hem i oxå och ett födelsebevis där det står vad den heter, när den föddes och vikt och längd.
Vi träffade en tomte där oxå som delade ut tomteluvor.
 
 
Här är Pluttan hemma i vår soffa!
 
a hade fått en peng av farmor oxå att köpa en klänning till julafton med. Vi gick in på hm och fick både klänning, glitter leggings och guldglitterskor för pengen. Mycket nöjd liten tjej! Tack farmor.
 
 
Nu så, bara en vecka kvar till jullov.....
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Sötis! Den där fina klänningen har Emilia också:) Hinner vi ses nått på jullovet mån tro? Kram

2012-12-18 @ 08:44:23
URL: http://ehallberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0