Byrum, Skaftekärr och Byxelkrok

Onsdag morgon och fortfarande uppehållsväder men mycket moln runtomkring oss...
Vi packade in oss i bilen och åkte till Byrums raukar.
Även här ett speciellt naturfenomen...
 
 
 
 
Många olika häftiga formationer....
 
 
När vi var vid Byrums raukar i blåsten ringde m's arbetskamrat som befann sig på sitt sommarställe på norra Öland och kollade vad vi gjorde.... Vi bestämde att mötas upp vid Skaftekärrs järnåldersby...mest för att vi sett på kartan vart det låg och det var i närheten :-)
Där fanns i alla fall en rolig hinderbana som barnen lekte i en stund...
 
 
Dagens sällskap, fam K
Det drog sig mot lunch och det började regna så vi hoppade in i bilarna och åkte till Mellböda och åt lunch. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, inget vidare väder...Barnen lekte lite till och sen bestämde vi oss för att åka till Byxelkrok och ta en fika. Äta kan man ju i alla fall göra även om det regnar :-)
Efter fikat sprack det upp och solen kom igen. Vi strosade runt i Byxelkroks hamn och tittade på båtar och shoppade lite i de pittoreska sjöbodarna. Blev en riktigt skön em.
 
 
 
Båtar och bodar...
 
j och a ute på prien i hamnen
 
a spanar ut över havet....
Kul att träffa hela fam K, både m och jag har bara träffat pappa a som är m's kollega innan. Vi hoppas att vi kan ses igen på hemmaplan!
Trötta och nöjda efter ytterligare en bra dag åkte vi tillbaka till vår lilla stuga igen och grillade och tog det lugnt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0