Lådbilslandet och Sandbybadet

Eftersom vår stuga inte var så stor så har vi inte kunnat göra så mycket på kvällarna...a har tittat lite på tv och ritat lite men så mycket mer än så blev det inte....så vi gick på kvällspromenader istället. a tyckte det var mysigt, efter några dagar frågade hon om vi inte skulle på kvällspromenad när vi ätit kvällsmaten och fixat färdigt.
 
 
 
Full fart i vinden !
puss!
 
På måndagen åkte vi till Lådbilslandet. Vi föräldrar tänkte att det måste ju vara jättekul...a tyckte nog att det såg kul ut när vi kom dit oxå men...hon åkte typ en meter på en motorcykel och tyckte det var jätteläskigt och vägrade att bli övertalad att prova någon av alla de andra lådbilarna som fanns....
 
 
Men det fanns ju en hel del annat att leka med så vi blev kvar där ändå, vi hade ju betalat inträde...
 
flera olika sorters studsmattor provades med glädje
 
och så fanns det en rolig hinderbana oxå.
Det blev ju inte riktigt vad vi hade tänkt men a hade nog kul ändå :-)
 
På tisdagen utlovades sol fast det såg lite ostadigt ut på morgonen, men vi åkte i alla fall till stranden. Tur var väl det för vädret framöver blev inte vad de lovat så det blev den enda dagen på stranden!
Vi åkte till Sandbybadet. Det var jättefint där, härlig sand och långgrunt så att a hade kunnat bada om det inte vore för att det var 14 grader i vattnet....lite väl kallt...
 
 
Men man kunde i alla fall gräva och ösa med vatten och leka.
 
Här ser det ut som om vi var ensamma på hela stranden...när vi kom på morgonen/fm var det inte alls så mycket folk men vid lunch var det många fler.
 
 
Gott med pasta sallad på stranden.
 
En härlig stranddag. På em åkte vi till ett ställe som hette Mellböda gård, där fikade vi och där fanns en del roliga saker för a att leka med oxå. Det hade en liten butik med fina leksaker och sålde bla drakar. Man kunde även provflyga drakar på fältet intill.
 
Så gick veckan vidare...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0