Det blev inte ...

....någon tur till landet igår ...
Istället blev det en vända till city gross för mig och a för det ekade tomt i kylen och resten av dagen trädgårds häng i det underbara vädret ! Äntligen lite värme !
I måndags var vi ju förresten på Ikea igen och bytte hurtsen som vi köpt i fel färg och så köpte vi någon typ av sideboard som vi nu har inne på toan på övervåningen ! Ut med skötbordet alltså, det har vi ju knappt använt sen vi flyttade hit ... Resultatet blev riktigt bra faktiskt !
Snällaste s och j var här hemma med a så hon slapp åka till Ikea en vardagkväll !
Idag har det varit riktigt varmt å man kan säga att det syns att jag hade linne med brottar skärning i ryggen .... I alla fall insåg jag oxå att vi akut måste köpa sommarskor till a! Så efter jobb och utvecklingssamtal på a's fsk blev det en tur till hageby och vi köpte två par sommarskor till lilltjejen ..ett par klassiska vita kavat sandaler och ett par rosa skor som är som ett slags mellanting mellan sandal och gympasko.
Idag blev a hämtad av mormor och morfar på fsk så slapp hon ha extra lång dag när vi var på samtal, tack snälla ni! De hade varit vid färgargården och fikat :)
Ikväll blir det inget gjort, får helt enkelt ligga bredvid a som inte kan komma till ro och sova ordentligt :( snurrar och gnyr och vaknar hela tiden , tyvärr var även natten till idag även sådan och vi kom väl till ro ordentligt vid två tiden någon gång ...zzzzz.... Vet inte vad som är på g, hon har blivit snorig och nyst en massa idag men varit på bra humör på fsk i alla fall ...kanske ont i halsen, eller öronen , vet inte , synd om henne i alla fall . Vi får väl se om det blir fsk imorgon eller om hon blir sjuk ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0