Festlig långhelg

Å vad härligt med långhelg!
Fredagkväll spenderades hemma, trötta och med fixande av paket :-)






Ett paket som krävde viss förberedelse....någon som känner igen det....????
På lördagen skulle vi nämligen till Jkpg för att fira en av M's kompisars 40-års dag. Vi hade gått ihop ett gäng så detta paket var från flera personer.
Idén är från sällskapsresan och i knäckebrödspaketet finns 240 st endollarsedlar eftersom festobjektet stundar en resa till New York :-)

Så lördag morgon hoppar vi in i bilen alla tre och åker till mamma och pappa på landet. Där lämnar vi a för de skulle vara barnvakt när vi drog på fest :-) Sen tillbaka hem för att fixa oss det sista och sen in i bilen mot Jkpg och party! För de övriga gästerna började festen på en gokartbana men vi hade redan innan insett att vi aldrig skulle hinna dit i tid så vi droppade in och hann precis se finalerna köras. Turligt nog vann dagens festobjekt! Sen åkte vi hem till deras hus och där bjöds på mat och trevligt umgänge!


Jubilaren öppnar paket...

Vi hade valt att åka hem på natten så M drog nitlotten och fick vara nykter men han hade kul ändå tror jag....Vi rullade in på vår uppfart vid ett tiden och somnade som stockar....sovmorgon till 9 på söndagen, skönt!
Vi rivstartade söndagen med att dammsuga och städa huset innan vi åkte ut till landet för att hämta a och äta lunch. Det hade gått superbra för a att sova hos mormor och morfar och de hade gjort massa roliga grejer. Skönt att det fungerade så bra för henne att sova borta! Tack för att ni tog hand om mitt lilla bustroll! :-)
Efter lunchen åkte vi allihop till min bror för att fira hans två döttrar (a's kusiner alltså).
Där blev det lite fika ute i det härliga vårvädret!


mmm, mysigt med fika i solen

Igår, måndag, var vi lediga alla tre. Även denna dag, valborgsmässoafton bjöd på härligt väder. Jag fick börja morgonen med en mycket nödvändig tur till city gross, sen var vi ute i trädgården och fixade. Vid fyra tiden åkte vi ut till A & K i Näkna för att fira valborg tillsammans. Vi grillade och hade det lugnt och trevligt. a tyckte det var väldigt spännande med de två hundarna som ju oxå bor där! I början var de lite läskiga men när de känt på varandra lite gick det riktigt bra. a var ute en lång stund och kastade boll med den ena av hundarna, det var riktigt kul. Eftersom denna helg varit helt fullbokad valde vi att åka hem och sova även denna gång. Nu blev det min tur att köra...


öppnar lotter med pappa...


brasan...

a tyckte det var jättemysigt med den stora brasan och så var det några fyrverkerier oxå .-)
Jag tror det var den varmaste valborg jag minns, ingen av oss frös...vindstilla och lugnt var det oxå.

Idag är det helt underbart väder så det är heldag ute i trädgården som gäller! Hela fm har vi varit ute och rensat och fixat, cyklat och grävt. Nu vilar a men sen är det ut igen!!!

När det är så här härligt är det underbart med vår å så skönt att ha hus och inte känna sig instängd i en lägenhet!
Vi avslutar nog denna långhelg med en grillning ikväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0