Legoland!!

I år tog vi en liten försemester.  Vi tog ledigt midsommarveckan och drog till Danmark och Legoland. Vi bokade för längesen, typ i Januari men det fanns ändå ingen färjeavgång som var lämplig så vi hade bestämt oss för att köra broarna till Danmark istället. Lång resa och många timmar i bil blev det med det gick jättebra.
 
Här är vi på väg över bron!
Vi stannade precis efter Öresundsbrons brofäste för ett längre stopp och ett besök på Den blå planet. Det var ett häftigt ställe med många fula fiskar :-) Svårt att fota därinne dock för det var mörkt överallt.
 
 
Sen vidare mot Legoland. Vi kom fram på kvällen, ganska trötta och hungriga. Vi checkade in på Hotel Legoland och där fanns det lego överallt! Farmor och farfar som vi mötte upp vid brofästet checkade in på ett annat hotell i närheten.
 
Här är a framför entren till Hotel Legoland när vi kom fram.
När vi sovit var det bara att fylla på energi på frukostbuffen och den ut i parken. Det var kallt väder men inget regn första dagen. Och så mycket kul!! Lego lego överallt och massa roliga karuseller och grejer.
a med Lego friends tjejerna
Här åker m och a canoterna ....farfar fotar.
 
och där i splashet är dom :-)
a vaskar guld
som blir till en fin medalj
a´s favortikarusell Draken
 
Vi hittade även några bekanta tjejer i parken och de åkte lite karusell tillsammans. Här är de i froghopper.
 
 
Allt på Legoland var kul!!! Vi hade två intensiva dagar i parken innan vi åkte vidare mot Skagen. Nu blev det ytterligare några  timmar i bilen igen.
 
Legoland måste vi nog komma tillbaka till! Så smidigt att bo på hotellet och kunna gå ut och in som man vill och byta kläder om man blir blöt eller hämta och lämna grejer.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0